Poistuu verkkokaupasta:

0 p:0 t:0 m:0 s

Oletko miettinyt, mihin aikaan lapsen olisi hyvä nukkua päiväunet? Miten jaotella sopiva määrä päiväunta päivään? Mistä päiväunta tulisi vähentää ja milloin? 

 

Päiväunirytmeillä on merkittävä vaikutus nukutusten sujumiseen ja unien onnistumiseen! Monesti tilannetta voi helpottaa hyvin jo pelkkien rytmien soveltamisella, eikä isompia muutoksia tarvitakaan. Rytmit ovat myös suhteellisen helppo tapa aloittaa lapsen unien ohjailu.


Tämän kurssin päiväunirytmeissä on valmiina jaoteltu päiväunet sopivan mittaisiksi pitkin päivää, jotta päivä on mahdollisimman tasapainoinen ja tukee hyviä yöunia. Kurssilla käydään myös läpi rytmien muokkaaminen juuri teille sopivaksi, jos teidän lapsi nukkuukin vähän enemmän tai vähemmän kuin oletusrytmeissä. 

 

Jätä arvailut sopivasta hereilläoloajasta ja päiväunirytmistä tämän kurssin avulla!


Kurssi koostuu videoista ja pdf-materiaaleista. Kurssi toteutetaan Kajabi-sivustolla, johon osallistuja luo maksuttomat tunnukset. Kurssi on käytettävissäsi ostosta 1 vuoden ajan.Yhteystiedot

Billing address

Maksutiedot

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

Lataa...

Päiväunirytmit€47

  • Kokonaismaksu
  • 1xPäiväunirytmit€47
    -+

Kaikki hinnat EUR

Affiliate: