Ehjät yöt ja helpot illat

Jos haluat yöheräämisten vähentämiseen ja iltojen helpottamiseen tavan, joka sopii täydellisesti teille ja jota on helppo seurata, olet tullut oikeaan paikkaan!


Tällä luennolla käydään läpi:

  • Unirutiinit, jotka vaativat iltoja rauhoittumaan
  • 3 yleisintä syytä, miksi illan nukutukset ovat hankalat (ja miten helpottaa niitä)
  • Miten vähentää yösyöttöjä ja yöheräämisiä teidän lapselle sopivimpaan tahtiin ja sopivimmalla tavalla
  • Sellaisen suunnitelman laatiminen, jonka voit aloittaa heti ja jonka seuraaminen on helppoa


Tämä luento on tarkoitettu 4kk-4v ikäisten iltojen ja yöunien parantamiseen.


Huom! Kyseessä on luentotallenne.

Tallenne on katsottavissa 3kk ajan. Pääset katsomaan tallennetta heti oston jälkeen. Tallenteeseen ei kuulu mahdollisuutta esittää kysymyksiä.


Suosittelemn lämpimästi nappaamaan mukaan Itsenäinen nukahtaminen -kurssin, se täydentää luentoa juuri oikeissa kohdin! 

Kurssi on suosituimpia kurssejani ja auttaa löytämään teille sopivan rauhoittelu-/nukutustavan sekä pääsemään kohti itsenäisempää nukahtamista.


Tämä luento on osa syksyn Luentopassia. Luentopassi on 17€/kk (6kk ajan) ja sisältää KAIKKI syksyn luennot ajalla syys-helmikuu. Lisäksi pääset heti katsomaan tämän luennon sekä Lempeät unet -luennon. Ilmoittautuminen Luentopassiin täältä.

Yhteystiedot

Billing address

Nappaa Itsenäinen nukahtaminen -kurssi tarjoushintaan 37€!

Tätä kurssia ei ole erikseen myynnissä!
Itsenäisen nukahtamisen kurssilla käydään konkreettisin askelin läpi itsenäisen nukahtamisen harjoittelu ja erilaiset tavat vähentää avustusta. Vaihtoehtoja löytyy superlempeästä vähän nopeampiin. 
Normaalihinta 47 euroa.

Maksutiedot

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

Lataa...

Ehjät yöt ja helpot illat Elokuu 2023€47

  • Kokonaismaksu
  • 1xEhjät yöt ja helpot illat Elokuu 2023€47
    -+

Kaikki hinnat EUR

Affiliate:

Palautteita aiemmilta luennoilta:


- Luennossa parasta olivat konkreettiset vinkit ja muutamat esimerkit, lisäksi kysymismahdollisuus!!


- Kiitos vinkeistä Myös pidän kovasti tyylistäsi ohjata - annat lempeitä vinkkejä sekä kannustat meitä vanhempia luottamaan omiin taitoihimme ja kokeilemaan rohkeasti mikä sopii meidän arkeemme. Ja ihaninta oli kuulla että vaikka tekisimme kaiken täydellisesti, niin lapsi ei välttämättä nuku... ja se ei ole meidän syymme. Se antaa hieman toivoa itselle, että ei tarvitse olla täydellinen ja yrittämällä onnistuu!


- Olin ihan stressissä näistä uniasioista ja vauva nukkunut perhepedissä, neuvolasta painostusta siirtää omaan sänkyyn ja etenkin yösyöttöjen poisjättäminen olisi pitänyt jo tapahtua... Joten tämän luennon jälkeen, on olo, että enköhän voi luottaa omaan intuitioon ja vauvaan. Enkä enää kiirehdi yösyöttöjen pois jättämisellä. Luennosta sain voimaa opettaa poika nukkumaan aamuun asti omassa sängyssä.


- Parasta luennolla olivat konkreettiset vinkit. Olen toiminnan nainen, joten konkreettisesti kerrotut "tee näin"- vinkit ovat juuri minulle!